Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in dunne plakjes. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijst en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd het deeg in 8 gelijke rechthoekige stukken zonder het bakpapier door te snijden. Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg.
Verdeel de kaas over de stukken deeg. Beleg elk stuk met de champignons en blokjes paprika. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak de pizzabroodjes net onder het midden van de oven in 17-20 min. gaar.
Pizzabroodje
Pizzabroodje: je favo snack maak je nu gewoon zelf thuis.
- bewaartipJe kunt de gebakken pizza maximaal 2 dagen afgedekt in vershoudfolie in de koelkast bewaren. Je kunt ’m na het afkoelen ook invriezen en 3 maanden bewaren in de vriezer. Warm (bevroren) pizza in 6-8 min. op in de oven op 180 °C.
- combinatietipOok lekker met 70 g spianata romana (salami) erop, of 90 g uitgelekte gegrilde artisjok.
Gerelateerde recepten
Pizzabroodje
Pizzabroodje: je favo snack maak je nu gewoon zelf thuis.

8 porties
220 kcal
10 min. bereiden
17 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de champignons in dunne plakjes. Halveer de paprika, verwijder de steelaanzet en zaadlijst en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm.
Rol het deeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat. Snijd het deeg in 8 gelijke rechthoekige stukken zonder het bakpapier door te snijden. Verdeel de tomatensaus gelijkmatig over het deeg.
Verdeel de kaas over de stukken deeg. Beleg elk stuk met de champignons en blokjes paprika. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Bak de pizzabroodjes net onder het midden van de oven in 17-20 min. gaar.
bewaartip:Je kunt de gebakken pizza maximaal 2 dagen afgedekt in vershoudfolie in de koelkast bewaren. Je kunt ’m na het afkoelen ook invriezen en 3 maanden bewaren in de vriezer. Warm (bevroren) pizza in 6-8 min. op in de oven op 180 °C.
combinatietip:Ook lekker met 70 g spianata romana (salami) erop, of 90 g uitgelekte gegrilde artisjok.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
150 g champignons
1 rode paprika
600 g pizzadeeg met tomatensaus
150 g geraspte belegen kaas
Dit heb je nodig
bakpapier