Nacho's uit de airfryer

Deze nacho's uit de airfryer met zelfgemaakte guacamole is de ster van jouw volgende borrel!

365 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

zeer pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pers de limoen uit. Snijd de ui in dunne ringen en meng met ½ el limoensap (per 4 personen). Laat staan tot gebruik.

  2. Verwarm ondertussen de airfryer voor op 160 °C. Houd 1 el salsa (per 4 personen) apart. Verdeel ⅓ van de nachochips over de bodem van de pizzapan. Verdeel hierover ⅓ van de cheddar, ⅓ van de rest van de salsa, ⅓ van de ui en ⅓ van de jalapeñoplakjes. Herhaal de lagen 2 keer. Bak de nacho’s in ca. 15 min. in de airfryer.

  3. Maak ondertussen de guacamole. Maak de avocado schoon en prak het vruchtvlees met een vork fijn in een kom. Voeg de rest van het limoensap en de achtergehouden lepel salsa toe. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Serveer de nacho’s met de guacamole en crème fraîche.

  • bereidingstipVouw een lang vel aluminiumfolie op tot een dunne, stevige strook. Zet de pizzapan in het midden van de strook en laat de uiteinden van de strook langs de zijkanten van de pan omhoogkomen. Gebruik de uiteinden van de strook als handvaten om de pizzapan mee in de hete airfryer te zetten, en na het bakken eruit te nemen.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Nacho's uit de airfryer

Deze nacho's uit de airfryer met zelfgemaakte guacamole is de ster van jouw volgende borrel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig