Pitabroodjes met coleslaw en kruidige kip

Een snelle maaltijd voor doordeweeks maar dan wel vol smaak. Deze pitabroodjes met coleslaw en kruidige kip zet je zo op tafel.

450 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 C. Bak de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ondertussen de ui en snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een hapjespan op middelhoog vuur en fruit de knoflook en ui 2 min. Voeg de kipdijflakes en broccolirijst toe en bak nog 3 min., schep af en toe om.

  3. Snijd de pitabroodjes open en vul ze met de gebakken broccolirijst met kip en schep daarop de coleslaw.

  • combinatietipLekker met sriracha.

Pitabroodjes met coleslaw en kruidige kip

Een snelle maaltijd voor doordeweeks maar dan wel vol smaak. Deze pitabroodjes met coleslaw en kruidige kip zet je zo op tafel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig