Plet met een vork de blauwe bessen en de frambozen tot een grove puree. Meng het fruit met de skyr en ¾ van de granola.
Verdeel het skyr-granolamengsel over de vormpjes. Schep er de rest van de granola op.
Leg de ijsjes minimaal 3 uur in de vriezer. Haal de ijsjes 5-10 min. voordat je ze wilt eten uit de vriezer, zodat ze iets zachter worden.
Ontbijtijsjes van blauwe bessen, frambozen, yoghurt en granola
IJsjes bij het ontbijt? Dat hoef je geen twee keer tegen de kids te zeggen!
- variatietipOok lekker met aardbeien en banaan in plaats van blauwe bessen en frambozen.
- kookstaptipJe kunt de ijsjes ook in gewone ijslollievormpjes maken.
- vegantipVervang de skyr door 320 g variatie op yoghurt Griekse stijl (beker 400 g).
- bewaartipJe kunt de ijsjes ca. 3 maanden bewaren in de vriezer.
Gerelateerde recepten
Ontbijtijsjes van blauwe bessen, frambozen, yoghurt en granola
IJsjes bij het ontbijt? Dat hoef je geen twee keer tegen de kids te zeggen!

8 porties
70 kcal
15 min. bereiden
3 uur wachten
Aan de slag
Plet met een vork de blauwe bessen en de frambozen tot een grove puree. Meng het fruit met de skyr en ¾ van de granola.
Verdeel het skyr-granolamengsel over de vormpjes. Schep er de rest van de granola op.
Leg de ijsjes minimaal 3 uur in de vriezer. Haal de ijsjes 5-10 min. voordat je ze wilt eten uit de vriezer, zodat ze iets zachter worden.
variatietip:Ook lekker met aardbeien en banaan in plaats van blauwe bessen en frambozen.
kookstaptip:Je kunt de ijsjes ook in gewone ijslollievormpjes maken.
vegantip:Vervang de skyr door 320 g variatie op yoghurt Griekse stijl (beker 400 g).
bewaartip:Je kunt de ijsjes ca. 3 maanden bewaren in de vriezer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 porties)
100 g blauwe bessen
100 g frambozen
320 ml Skyr naturel 0%
4 el Granola protein crunch
Dit heb je nodig
siliconen ijsvormpjes in ‘calippo’ vorm (Day)