Ontbijtijsjes van blauwe bessen, frambozen, yoghurt en granola

IJsjes bij het ontbijt? Dat hoef je geen twee keer tegen de kids te zeggen!

70 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 3 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Plet met een vork de blauwe bessen en de frambozen tot een grove puree. Meng het fruit met de skyr en ¾ van de granola.

  2. Verdeel het skyr-granolamengsel over de vormpjes. Schep er de rest van de granola op.

  3. Leg de ijsjes minimaal 3 uur in de vriezer. Haal de ijsjes 5-10 min. voordat je ze wilt eten uit de vriezer, zodat ze iets zachter worden.

  • variatietipOok lekker met aardbeien en banaan in plaats van blauwe bessen en frambozen.
  • kookstaptipJe kunt de ijsjes ook in gewone ijslollievormpjes maken.
  • vegantipVervang de skyr door 320 g variatie op yoghurt Griekse stijl (beker 400 g).
  • bewaartipJe kunt de ijsjes ca. 3 maanden bewaren in de vriezer.

Ontbijtijsjes van blauwe bessen, frambozen, yoghurt en granola

IJsjes bij het ontbijt? Dat hoef je geen twee keer tegen de kids te zeggen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig