BBQ worstenbroodje

Met maar 5 ingrediënten heb je zo het lekkerste borrelhapje van de BBQ gemaakt: een worstenbroodje! Een favoriet van velen.

285 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Steek de barbecue aan. Steek de tapasprikkers tot de helft in de onderkanten van de hotdogs. Rol het deeg uit en snijd in repen van 2 cm breed. Rek het deeg een beetje uit en wikkel de repen in een spiraal met wat ruimte ertussen om de worstjes heen.

  2. Rooster de worstjes 7-10 min. op de barbecue, tot het deeg lichtbruin en gaar is, keer regelmatig.

  3. Roer ondertussen de ketchup, mayonaise en mosterd door elkaar. Serveer de worstenbroodjes met de saus.

  • vegatipGebruik in plaats van hotdogs vegaworstjes. Die zijn vaak wat kleiner, gebruik dan ook wat minder pizzadeeg.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

BBQ worstenbroodje

Met maar 5 ingrediënten heb je zo het lekkerste borrelhapje van de BBQ gemaakt: een worstenbroodje! Een favoriet van velen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig