Omelet met spinazie en 30+ kaas

Deze gezonde omelet met spinazie en kaas is de ideale doordeweekse lunch, maar smaakt naar het weekend.

335 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de spinazie ontdooien. Knijp zoveel mogelijk vocht uit de spinazie.

  2. Klop de eieren los met de melk en breng op smaak met peper en eventueel zout. Meng de spinazie erdoor. Verhit 2 koekenpannen met elk de helft van de olie op middelhoog vuur en verdeel het eimengsel erover.

  3. Verdeel de kaas over de helft van elke omelet, bak 4 min. Vouw de omeletten met behulp van een spatel dubbel, zet het vuur laag en bak nog 3 min.

  4. Rooster ondertussen het brood en snijd de sneetjes schuin doormidden. Laat de omeletten elk op een bord glijden, halveer en serveer met het geroosterde brood.

Omelet met spinazie en 30+ kaas

Deze gezonde omelet met spinazie en kaas is de ideale doordeweekse lunch, maar smaakt naar het weekend.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig