Roggebrood met zuivelspread en avocado

Maak je roggebrood met zelfgemaakte avocadospread af met wat fijngesneden bosui!

390 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd 4 dikke sneden (per 4 personen) van het brood en rooster in de broodrooster.

  2. Snijd ondertussen de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees met een vork in een kom fijn en meng de zuivelspread erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Snijd de bosui in ringetjes. Verdeel de avocadospread over het brood, bestrooi met de bosui en besprenkel met de olie en peper.

Roggebrood met zuivelspread en avocado

Maak je roggebrood met zelfgemaakte avocadospread af met wat fijngesneden bosui!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig