Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing

Peanuts, deze noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing!

655 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rasp de tenen knoflook. Schil de gember en rasp fijn. Snijd de filetlapjes in de breedte in reepjes van ca. 2 cm. Meng de geraspte knoflook en gember met de helft van de olie en schep de filetreepjes erdoor. Breng op smaak met peper.

  2. Kook de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken.

  3. Meng ondertussen de pindakaas met het limoensap en het kokende water tot een dressing.

  4. Verhit de rest van de olie in een wok of hapjespan op hoog vuur en roerbak de wokgroente 5 min. Voeg de filetreepjes met de aanhangende olie toe en roerbak 1 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  5. Meng de noedels met de pindadressing, wokgroente en filetreepjes en verdeel over kommen.

  • combinatietipLekker met koriander.

Noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing

Peanuts, deze noedels met wokgroente, filetreepjes en pindadressing!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig