Eenpans-pasta pesto met bloemkool
Deze pasta pesto met bloemkool is budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. op tafel. Dat is nog eens lekker snel en goedkoop koken uit één pan!
Aan de slag
Kook de pasta in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes van ca. 2 cm. Kook de laatste 3 min. mee met de pasta. Giet de pasta en bloemkool af.
Doe de pasta en bloemkool terug in de pan en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes.
Zet het vuur uit en schep de pesto, olie, mozzarella en rucola erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.
Eenpans-pasta pesto met bloemkool
Instructievideo - 00:28 min.
Eenpans-pasta pesto met bloemkool
Deze pasta pesto met bloemkool is budgetproof, vegetarisch en staat al in 15 min. op tafel. Dat is nog eens lekker snel en goedkoop koken uit één pan!
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD170053_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
610 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta in een ruime pan volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes van ca. 2 cm. Kook de laatste 3 min. mee met de pasta. Giet de pasta en bloemkool af.
Doe de pasta en bloemkool terug in de pan en verwarm nog 2 min. Snijd ondertussen de mozzarella in stukjes.
Zet het vuur uit en schep de pesto, olie, mozzarella en rucola erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g fusilli tricolori
1 kg bloemkool
220 g Italiaanse mozzarella
80 g koelverse groene pesto
2 el extra vierge olijfolie
30 g rucola