Gevulde champignon-pizzaatjes 

Een mini pizza om met niemand te delen? Deze champignons met romige tomatensaus en kaas kun je blijven eten.

115 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 10 min. oventijd

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwijder voorzichtig de stelen van de champignons, houd de hoeden intact. De stelen gebruik je niet. Snijd de pepperoni in stukjes van ca. een ½ cm.

  2. Vul de champignonhoeden achtereenvolgend met 1 tl pizzasaus en 1 tl pizzakaas. Bestrooi met de pepperoni en versgemalen peper.

  3. Verdeel de gevulde champignons over de met bakpapier beklede traybake en bak in ca. 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer direct.

  • bewaartipSnijd de overgebleven stelen grof en gebruik in een groenteomelet of pastasaus.
  • Gevulde champignon-pizzaatjes

    Instructievideo - 00:23 min.

Gevulde champignon-pizzaatjes 

Een mini pizza om met niemand te delen? Deze champignons met romige tomatensaus en kaas kun je blijven eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig