Gevulde champignon-pizzaatjes
Een mini pizza om met niemand te delen? Deze champignons met romige tomatensaus en kaas kun je blijven eten.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwijder voorzichtig de stelen van de champignons, houd de hoeden intact. De stelen gebruik je niet. Snijd de pepperoni in stukjes van ca. een ½ cm.
Vul de champignonhoeden achtereenvolgend met 1 tl pizzasaus en 1 tl pizzakaas. Bestrooi met de pepperoni en versgemalen peper.
Verdeel de gevulde champignons over de met bakpapier beklede traybake en bak in ca. 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer direct.
Gevulde champignon-pizzaatjes
Instructievideo - 00:23 min.
Gevulde champignon-pizzaatjes
Een mini pizza om met niemand te delen? Deze champignons met romige tomatensaus en kaas kun je blijven eten.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD171567_612x450_JPG.jpg)
null personen
115 kcal
10 min. bereiden
10 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 220 °C. Verwijder voorzichtig de stelen van de champignons, houd de hoeden intact. De stelen gebruik je niet. Snijd de pepperoni in stukjes van ca. een ½ cm.
Vul de champignonhoeden achtereenvolgend met 1 tl pizzasaus en 1 tl pizzakaas. Bestrooi met de pepperoni en versgemalen peper.
Verdeel de gevulde champignons over de met bakpapier beklede traybake en bak in ca. 10 min. lichtbruin en gaar. Serveer direct.
bewaartip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)400 g kastanjechampignons
25 g pepperoni
100 g Mutti pizzasaus aromatizzata
75 g geraspte pizzakaas
Dit heb je nodig
bakplaat: 39 x 24 x 2 cm
bakpapier