Geroosterd brood met spinazie en spiegelei

Binnen een handomdraai een gezonde lunch? Zo gelukt dankzij dit recept met geroosterd roggebrood, spinazie en ei.

470 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Rooster de sneetjes roggebrood in de broodrooster. Verhit ondertussen een koekenpan met de helft van de olie en ontdooi en verwarm de spinazie ca. 6 min op middelhoog vuur. Zet het vuur laag en roer de zuivelspread erdoor. Breng op smaak met peper.

  2. Verhit ondertussen de rest van de olie in een koekenpan en bak 4 spiegeleieren (per 4 personen). Breng op smaak met peper. Verdeel de spinazie over het geroosterde brood en verdeel de gebakken eieren erover. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Geroosterd brood met spinazie en spiegelei

Binnen een handomdraai een gezonde lunch? Zo gelukt dankzij dit recept met geroosterd roggebrood, spinazie en ei.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig