Vegan kerstkrans van haricots verts van Judith van Bonusvegan

Wat is kerst zonder kerstkrans? Niets! Deze kerstkrans van haricots verts en zongedroogde tomaatjes steelt dan ook gegarandeerd de show.

315 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maak de haricots verts schoon en kook 5-6 min. in kokend water met eventueel zout. Giet af en laat goed uitlekken.

  2. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten 5 min. op middelhoog vuur. Laat afkoelen op een bord en hak grof.

  3. Verhit dezelfde koekenpan met 2 el olie uit de pot semi-gedroogde tomaatjes (per 4 personen) en bak de vegan spekreepjes in 6-7 min. op middelhoog vuur krokant. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd de zongedroogde tomaten grof.

  4. Leg een kleine kom in het midden van een grote platte schaal. Verdeel rondom de kom de haricots verts, tomaatjes en spekreepjes. Besprenkel met 2 el olie uit de pot semi-gedroogde tomaatjes (per 4 personen) en bestrooi met de hazelnoten. Haal de kom weg en serveer.

Vegan kerstkrans van haricots verts van Judith van Bonusvegan

Wat is kerst zonder kerstkrans? Niets! Deze kerstkrans van haricots verts en zongedroogde tomaatjes steelt dan ook gegarandeerd de show.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig