Aardappelsalade met andijvie en bosui
bewaar
bewaar

Aardappelsalade met andijvie en bosui

Aardappelsalade, wie is er niet dol op? Niet alleen bij een zomerse BBQ, maar ook in de winter is het heerlijk. Deze lauwwarme aardappelsalade maken we met andijvie.

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Schil de aardappelen, snijd ze in stukken van 3 cm en kook in 20 min. gaar.

Snijd ondertussen de rode uien in halve ringen. Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de rode ui 10 min. op middelhoog vuur. Roer regelmatig.

Meng de yoghurt met de mayonaise, 3 el augurkenvocht (per 4 personen) en de rest van de olie en breng op smaak met versgemalen zwarte peper en eventueel zout.

Giet de aardappelen af en meng direct met de dressing.

Snijd de bosuitjes in dunne ringen en de augurken in kleine blokjes. Snijd de bieslook fijn. Meng de bosui, augurk, bieslook, rode ui en andijvie met de aardappelen en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Serveer de salade lauwwarm.

combinatietipLekker met een hardgekookt eitje erop.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Aardappelsalade met andijvie en bosui

Aardappelsalade, wie is er niet dol op? Niet alleen bij een zomerse BBQ, maar ook in de winter is het heerlijk. Deze lauwwarme aardappelsalade maken we met andijvie.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig