Cajunkruiden (basisrecept)

Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!

20 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

pittig

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng alle ingrediënten in een kom en breng eventueel op smaak met zout. Bewaar tot 6 maanden in een schone, afsluitbare pot. Lekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.

  • algemeenDit recept maakt ca. 90 g kruidenmix. 1 portie staat gelijk aan 1 el van ca. 7 g.
  • variatietipJe kunt de kruidenmix pittiger maken door extra cayennepeper toe te voegen.
  • combinatietipLekker als rub op vlees, tofu en schaal- & schelpdieren, gemengd door rijst of in een stoof.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Cajunkruiden (basisrecept)

Een ideale rub op vlees, tofu en schaal- en schelpdieren of gemengd door rijst of in een stoof. Deze cajunkruiden wil je maken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig