Klop de olie met de balsamicoazijn, mosterd en honing in een kom tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij salades, mozzarella of geroosterde cherrytomaten.
Balsamicodressing
Cherrytomaten, mozzarella of salade? Met deze zelfgemaakte balsamico dressing zit je goed!
- combinatietipLekker bij salades, mozzarella of geroosterde cherrytomaten.
- vegantipVoor een vegan dressing kun je agave- of ahornsiroop toevoegen in plaats van honing
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Balsamicodressing
Cherrytomaten, mozzarella of salade? Met deze zelfgemaakte balsamico dressing zit je goed!

12 porties
90 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Klop de olie met de balsamicoazijn, mosterd en honing in een kom tot een gladde dressing. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Lekker bij salades, mozzarella of geroosterde cherrytomaten.
combinatietip:Lekker bij salades, mozzarella of geroosterde cherrytomaten.
vegantip:Voor een vegan dressing kun je agave- of ahornsiroop toevoegen in plaats van honing
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
120 ml olijfolie extra vierge
80 balsamicoazijn
2 tl grove mosterd
2 tl honing