Mosterdsaus

Lekker bij beenham, prei of aardappelen, deze mosterdsaus.

140 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 15 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de sjalotten. Verhit de olie in een steelpan en fruit de sjalot 4-5 min. op middelhoog vuur. De sjalot mag een beetje bruin worden, maar let op dat het niet verbrandt. Blijf goed omscheppen en zet het vuur eventueel lager.

  2. Voeg de wijn en bouillon toe en laat in 10-15 min. inkoken tot de helft.

  3. Roer de mosterd en slagroom erdoor en breng de saus op smaak met peper en eventueel zout. Breng opnieuw aan de kook, laat 1 min. koken en haal de pan van het vuur.

Mosterdsaus

Lekker bij beenham, prei of aardappelen, deze mosterdsaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig