Kidneybonenspread met komijn en rucola

Are you kidney me? Deze spread is zo ongelofelijk lekker! Als je het eenmaal geprobeerd hebt, blijf je smeren en dippen.

210 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 11 uur wachten

pittig

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de kidneybonen 8-10 uur weken in ruim water. Spoel onder koud stromend water. Breng in een pan met ruim water aan de kook en kook op laag vuur 60 min.

  2. Snipper de ui grof en kook de laatste 10 min. mee. Snijd de rode peper in schuine ringen en de rucola grof. Giet de bonen en ui af en laat uitlekken. Doe met de komijn, de helft van de olijfolie, peper en eventueel zout in de hakmolen van een staafmixer en mix tot een gladde spread.

  3. Verdeel over een platte schaal, bestrooi met de rucola en besprenkel met de rest van de olijfolie en de peperringen.

Kidneybonenspread met komijn en rucola

Are you kidney me? Deze spread is zo ongelofelijk lekker! Als je het eenmaal geprobeerd hebt, blijf je smeren en dippen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig