Toast met romige mais en bonen

Vergeet roerei op toast! Voortaan beleg jij je brood met mais en bonen in een romige bechamelsaus.

330 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een steelpan met dikke bodem en bak de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg het meel toe en laat al roerend op laag vuur in 3 min. garen.

  2. Voeg roerend met een garde de sojadrink in delen toe. Voeg pas de volgende scheut toe als de vorige helemaal is opgenomen. Breng aan de kook. Laat de bechamelsaus op laag vuur 2-3 min. zachtjes koken.

  3. Spoel de bonen en mais af onder koud stromend water en laat uitlekken. Voeg ze toe aan de saus en verwarm 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Rooster ondertussen de sneetjes brood in de broodrooster en snijd diagonaal door. Snijd de bosui in ringetjes. Verdeel de toast over borden en verdeel de romige mais erover. Bestrooi met de paprikapoeder en bosui.

Toast met romige mais en bonen

Vergeet roerei op toast! Voortaan beleg jij je brood met mais en bonen in een romige bechamelsaus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig