Beenham uit de slowcooker

Laat de slowcooker het werk doen terwijl jij achteroverleunt!- de geur alleen al is het wachten meer dan waard.

245 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 3 uur oventijd / 10 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haal de beenham uit de koelkast. Snijd de knoflook zo fijn mogelijk. Meng in een kom de knoflook, olie, ahornsiroop, mosterd, suiker en azijn.

  2. Smeer de beenham rondom in met de helft van de marinade. Leg de beenham in de slowcooker en leg de tijm eromheen. Laat op de laagste stand in 1½ uur garen.

  3. Haal de beenham uit de slowcooker en besmeer met de rest van de marinade. Doe terug in de cooker en gaar nog 1½ uur.

  4. Haal de ham uit de slowcooker en laat 10 min. rusten voor het aansnijden. Serveer met de saus. Lekker met gebakken aardappels en geroosterde groenten, wortels, bieten of pastinaak bijvoorbeeld.

  • combinatietipLekker met gebakken aardappels en geroosterde groenten, wortels, bieten of pastinaak bijvoorbeeld.
  • resttipSnijd overgebleven ham in dunne plakken en beleg er een broodje mee. Lekker met frisse sla en mosterdmayonaise.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Beenham uit de slowcooker

Laat de slowcooker het werk doen terwijl jij achteroverleunt!- de geur alleen al is het wachten meer dan waard.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig