Snijd de tastytom-trostomaten in plakjes en snijd de bieslook fijn. Meng de dijonmosterd met de mayonaise. Besmeer de speltbeschuiten met de mosterdmayo en verdeel de plakken Goudse belegen komijnekaas 48+ en de tomaat erover. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper.
Speltbeschuit met komijnekaas, tomaat en mosterdmayo
Een verrukkelijke combinatie van hartige smaken op knapperig speltbeschuit.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Speltbeschuit met komijnekaas, tomaat en mosterdmayo
Een verrukkelijke combinatie van hartige smaken op knapperig speltbeschuit.

4 personen
510 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de tastytom-trostomaten in plakjes en snijd de bieslook fijn. Meng de dijonmosterd met de mayonaise. Besmeer de speltbeschuiten met de mosterdmayo en verdeel de plakken Goudse belegen komijnekaas 48+ en de tomaat erover. Bestrooi met de bieslook en breng op smaak met peper.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
6 Tasty Tom trostomaten
5 g verse bieslook
2 el dijonmosterd
5 el mayonaise
8 speltbeschuiten
8 plakken Goudse belegen komijnekaas 48+