Pastasalade met mini-mozzarella, tomaat en snijbonen

Altijd goed, een pastasalade. Vooral als je 'm met mozzarella maakt, natuurlijk!

515 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de laatste 5 min. de snijbonen mee. Giet de pasta en snijbonen af en spoel onder koud stromend water.

  2. Snijd ondertussen de uien in halve ringen, snijd de knoflook fijn en halveer de cherrytomaten. Verhit de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de ui 3-5 min. Voeg de knoflook en tomaten toe en bak nog 4 min. Schep de warme ui en tomaat met de snijbonen door de pasta. Giet de mozzarella af, halveer de bolletjes en schep door de pastasalade.

  3. Breng de pastasalade op smaak met peper en eventueel zout. Verdeel over diepe borden.

  • resttipPastasalade over? Meng er wat rucola doorheen voor een snelle lunch.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Pastasalade met mini-mozzarella, tomaat en snijbonen

Altijd goed, een pastasalade. Vooral als je 'm met mozzarella maakt, natuurlijk!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig