Speltbrood met brie, rauwkost en gemarineerde rode ui

Beleggen, in de broodtrommel en erop uit! Dit speltbrood met brie is lekker voor onderweg.

435 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de ui in dunne halve ringen, doe in een kom en giet de azijn erover. Laat 10 min. staan. Schep halverwege om.

  2. Snijd ondertussen de tomaten en komkommer in plakjes van een ½ cm. Snijd de brie in plakken van een ½ cm.

  3. Laat de ui uitlekken. Bestrijk het brood met de groentespread en beleg de helft van de sneetjes brood achtereenvolgens met de brie, komkommer, sla, tomaat en ui. Dek af met de rest van de sneetjes brood, druk voorzichtig aan en halveer. De sandwich mag goed gevuld zijn.

  • bereidingstipDe gemarineerde rode ui kun je 2 dagen van tevoren maken. Bewaar goed afgedekt in de koelkast.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Speltbrood met brie, rauwkost en gemarineerde rode ui

Beleggen, in de broodtrommel en erop uit! Dit speltbrood met brie is lekker voor onderweg.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig