Doe de roomboter (op kamertemperatuur) in een kom en klop met een handmixer in 5 min. licht en luchtig. Voeg ½ frambozenjam toe en klop nog 1 min. mee. Spatel nog ½ frambozenjam kort door de boter.
Frambozenboter
Heb je na het barbecueën nog wat boter over? Het smaakt ook fantastisch op toast, bagels, pannenkoeken en wafels!
- vegatipVervang de boter door margarine.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Frambozenboter
Heb je na het barbecueën nog wat boter over? Het smaakt ook fantastisch op toast, bagels, pannenkoeken en wafels!

bijgerecht
4 personen
250 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Doe de roomboter (op kamertemperatuur) in een kom en klop met een handmixer in 5 min. licht en luchtig. Voeg ½ frambozenjam toe en klop nog 1 min. mee. Spatel nog ½ frambozenjam kort door de boter.
vegatip:Vervang de boter door margarine.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 g ongezouten roomboter
2 el frambozenjam
Dit heb je nodig
handmixer