Komkommer gevuld met salami en roomkaas

Voeg deze kleurrijke rolletjes van komkommer, salami en roomkaas toe aan je borrelassortiment!

65 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd met een kaasschaaf de komkommer in de lengte in dunne linten. Dep ze goed droog met keukenpapier.

  2. Leg een groot stuk vershoudfolie op je werkblad en leg de komkommerlinten er in de lengte op. Ze mogen elkaar een klein beetje overlappen. Beleg met de salami en besmeer met de zuivelspread. Rol de belegde komkommer met behulp van de folie strak op. Maak een knoop in de folie aan beide kanten van de rol en leg minimaal 30 min. in de koelkast.

  3. Verwijder de folie en snijd de rol in 16 gelijke rolletjes (per 8 personen). Prik de rolletjes vast met een cocktailprikker.

  • bereidingstipJe kunt dit gerecht een dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt en gekoeld tot gebruik en snijd vlak voor het serveren in rolletjes.
  • resttipBeleg voor een makkelijke lunch een kaiserbroodje met de rest van de zuivelspread, salami en wat sla. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.
  • combinatietipDit recept is onderdeel van een voordeelplank. Maak je voordeelplank compleet met een tuinerwtendop met munt en kaasspiesjes.
  • bereidingstipMeer weten over kooktechnieken?

Komkommer gevuld met salami en roomkaas

Voeg deze kleurrijke rolletjes van komkommer, salami en roomkaas toe aan je borrelassortiment!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig