Bagel met pompoen-wortelgroentespread en peterselie

Vegan lunch: deze bagel beleggen we lekker met groentespread, flink wat sla en voor een extra 'kick' een vleugje balsamico.

365 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de bagels open en rooster 2-4 min. in de broodrooster. Snijd ondertussen de peterselie fijn. Meng de slamelange met de olijfolie en balsamicoazijn. Breng op smaak met peper en eventueel smaak.

  2. Besmeer beide bagelhelften met de groentespread. Beleg de onderste helften met de salade en bestrooi met de peterselie. Leg de bovenste bagelhelften erop.

  • variatietipWissel de spread af met groentespread gegrilde-paprika.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Bagel met pompoen-wortelgroentespread en peterselie

Vegan lunch: deze bagel beleggen we lekker met groentespread, flink wat sla en voor een extra 'kick' een vleugje balsamico.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig