Pistolet met plantaardige grillworst, srirachamayo en ingelegde groente

Of je vegan worst lust! Wij wel, zeker op dit pistoletje met vegan grillworst en zelf ingelegde groente. Nog een beetje vegan sriracha erbij en je hebt een prima lunch.

330 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Meng de azijn en suiker met het hete water, roer door tot de suiker is opgelost. Maak de winterpeen schoon. Snijd met de dunschiller lange linten van de peen en komkommer. Meng de groente door het azijnmengsel en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd de pistoletjes open. Besmeer beide kanten met de srirachamayo en beleg met de plakjes grillworst, de ingelegde groente en de takjes koriander.

  • bewaartipJe kunt de ingelegde groente een dag van tevoren maken. Bewaar in een hersluitbare glazen pot in de koelkast.
  • variatietipIets minder pittig? Vervang de vegan sriracha mayo dan door vegan mayo.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Pistolet met plantaardige grillworst, srirachamayo en ingelegde groente

Of je vegan worst lust! Wij wel, zeker op dit pistoletje met vegan grillworst en zelf ingelegde groente. Nog een beetje vegan sriracha erbij en je hebt een prima lunch.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig