AH verspakket flatbreadpizza paprika mozzarella

Knapperig, vegetarisch en makkelijk: deze flatbreadpizza met paprika en mozzarella smaakt telkens weer naar meer!

35 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.

  2. Snipper de gele ui en snijd de knoflook fijn. Snijd 3 tomaten in blokjes en 2 in halve plakjes. Snijd de rode ui in dunne halve ringen. Snijd de courgette in plakjes en vervolgens in reepjes. Maak de paprika schoon en snijd in reepjes.

  3. Verhit de olijfolie in een kookpan op hoog vuur en bak hierin de gele ui en knoflook ca. 1 min.

  4. Voeg de tomatenpuree toe en bak 30 sec. mee. Voeg de tomatenblokjes en de helft van de kruidenmix toe en laat onder regelmatig roeren 5 min. pruttelen op middelhoog vuur.

  5. Besmeer de Libanese wraps met de tomatensaus. Verdeel hierover de rode ui, courgette, paprika, halve tomatenplakjes, mozzarella en de geraspte kaas voor pizza. Bestrooi met de overgebleven kruidenmix.

  6. Bak de pizza’s ca. 10 min. in de oven.

  • variatietipBeleg de pizza’s met een extra topping naar keuze, zoals salami, tonijn, champignons, gorgonzola, ansjovis, etc.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

AH verspakket flatbreadpizza paprika mozzarella

Knapperig, vegetarisch en makkelijk: deze flatbreadpizza met paprika en mozzarella smaakt telkens weer naar meer!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig