Verhit de oven voor op 220°C hetelucht.
Bestrijk de Pinsa met de pizzasaus en bak de Pinsa af in 5 minuten.
Scheur ondertussen de buffelmozzarella in stukjes en laat de semi zongedroogde tomaten uitlekken.
Haal uit de oven en verdeel dan de mozzarella, semi zongedroogde tomaten en de pesto over de Pinsa.
Pinsa caprese van Bertolli (advertentie)
Koken met Bertolli: een heerlijke snelle pinsa caprese-stijl. Mooi meegenomen: de ingrediënten voor deze mini 'pizza' kan je lang bewaren. Perfect voor in de voorraadkast dus!
- algemeenDit recept is ontwikkeld door Garden Gourmet. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Pinsa caprese van Bertolli (advertentie)
Koken met Bertolli: een heerlijke snelle pinsa caprese-stijl. Mooi meegenomen: de ingrediënten voor deze mini 'pizza' kan je lang bewaren. Perfect voor in de voorraadkast dus!

1 personen
1059 kcal
5 min. bereiden
5 min. oventijd
Aan de slag
Verhit de oven voor op 220°C hetelucht.
Bestrijk de Pinsa met de pizzasaus en bak de Pinsa af in 5 minuten.
Scheur ondertussen de buffelmozzarella in stukjes en laat de semi zongedroogde tomaten uitlekken.
Haal uit de oven en verdeel dan de mozzarella, semi zongedroogde tomaten en de pesto over de Pinsa.
algemeen:Dit recept is ontwikkeld door Garden Gourmet. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 1 persoon)
1 pak Bertolli pinsa
½ portie Bertolli pizzasaus originale in pot
½ bol buffelmozzarella
½ pot semi-gedroogde tomaten
1 el Bertolli pesto alla genovese