Gemarineerde makreel met broccolirijstsalade

Geef je salade een upgrade met gemarineerde makreel en broccolirijst! Voeg sojabonen, sesamolie en rode peper toe et voilà: een heerlijke ketoproof maaltijd.

510 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en snijd de gember fijn. Meng de gember met de helft van de sojasaus en de vissaus in een kom en meng met de makreel. Laat 15 min. marineren.

  2. Kook ondertussen de broccolirijst 1-2 min. Giet af en laat uitlekken. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Snijd de bosui in dunne ringen. Halveer de rode peper, verwijder de zaadlijsten en snijd in schuine dunne plakjes.

  3. Meng de broccolirijst met de komkommer, sojabonen, bosui, rode peper, sesamolie, azijn en de rest van de sojasaus. Breng eventueel op smaak met peper en zout. Verdeel de makreel in stukken erop en de marinade erover.

Gemarineerde makreel met broccolirijstsalade

Geef je salade een upgrade met gemarineerde makreel en broccolirijst! Voeg sojabonen, sesamolie en rode peper toe et voilà: een heerlijke ketoproof maaltijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig