Slawrap met kalkoen, paprika, avocadospread en cheddar

De sla is de wrap, in deze slawrap! Vul met kalkoen, paprika, avocadospread en cheddar. Door de citroensap en taco kruidenmix krijgt dit ketogerecht extra smaak.

700 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de paprika in de lengte in dunne repen. Verhit de olie in een koekenpan en bak de kalkoenfilet, paprika en tacokruiden 6-8 min. op middelhoog vuur.

  2. Snijd ondertussen de tomaten in kwarten. Halveer de avocado in de lengte, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees samen met het citroensap fijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Verdeel de kalkoenfilet met paprika, de tomaat, avocado, crème fraîche en kaas over verschillende kommetjes. Schep steeds wat crème fraîche, kalkoenfilet met paprika, tomaat, avocado en kaas in een slablad en rol op.

Slawrap met kalkoen, paprika, avocadospread en cheddar

De sla is de wrap, in deze slawrap! Vul met kalkoen, paprika, avocadospread en cheddar. Door de citroensap en taco kruidenmix krijgt dit ketogerecht extra smaak.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig