Snelle pulled chicken

Voor een snelle pulled chicken gebruik je voorgesneden kipfilet. Dat scheelt tijd in het 'pullen'. Terwijl de kip op staat, draai je een lekkere coleslaw in elkaar. In een kwartiertje heb je het allemaal klaar staan. Helemaal top!

340 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de kipfiletreepjes en het kokende water in een steelpan en kook 7-8 min. Haal uit de pan en laat iets afkoelen.

  2. Snijd ondertussen de peterselie fijn en snipper de ui. Meng met de coleslaw en rodekool.

  3. Pluk de afgekoelde kipfilet met een vork in dunne reepjes en meng de barbecuesaus erdoor.

  4. Snijd de broodjes open en beleg met de pulled chicken en een flinke schep coleslaw. Serveer de rest van de slaw ernaast.

  • combinatietipLekker met sriracha en augurkjes.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Snelle pulled chicken

Voor een snelle pulled chicken gebruik je voorgesneden kipfilet. Dat scheelt tijd in het 'pullen'. Terwijl de kip op staat, draai je een lekkere coleslaw in elkaar. In een kwartiertje heb je het allemaal klaar staan. Helemaal top!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig