Honingcroissant-toast

Weleens een croissant in een tostiijzer gedaan? De croissant wordt extra knisperig en knapperig. Dankzij een laagje honing is het bijna een soort reuze krakeling. Gezellig met 3 kleurrijke dips.

420 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Smelt de boter en meng met de honing. Bestrijk de croissants met de honingboter. Bak de croissants in delen in ca. 5 min. in het tosti-ijzer krokant.

  2. Maak ondertussen de 3 dips. Verwarm de slagroom en de fudge in een steelpan totdat de fudge is gesmolten. Roer goed door en laat nog 2-3 min. zachtjes koken. Roer de miso erdoor en giet in een kommetje.

  3. Breek ondertussen de chocolade in stukken en verwarm samen met de kokosolie au bain-marie. Giet in een kommetje en bestrooi met het kokosrasp.

  4. Giet de vanillevla in een kommetje en bestrooi met de discospikkels uit het buisje regenboogfantasie.

  • serveertipServeer de honingcroissants met de verschillende dips.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Honingcroissant-toast

Weleens een croissant in een tostiijzer gedaan? De croissant wordt extra knisperig en knapperig. Dankzij een laagje honing is het bijna een soort reuze krakeling. Gezellig met 3 kleurrijke dips.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig