Rosbief carpaccio met sesam-zeezoutcrunch

Een bijzondere twist aan jouw paasbrunch geven? Maak dan deze carpaccio van rosbief met sesam-zoutcrunch. Top af met eikruim, citroenmayonaise en eventueel Parmezaanse kaas. Vrolijk Pasen!

295 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de eieren in 8 min. hard. Prak de helft fijn met een vork en snijd de rest van de eieren in parten.

  2. Snijd ondertussen de dille fijn. Meng de rucola met ⅔ van de dille, de kappertjes, een ½ el kappertjesvocht (per 4 personen), peper en eventueel zout. Meng de mayonaise met het citroensap.

  3. Verdeel de rosbief over platte borden en verdeel de rucola erover. Breek ⅔ van de crackers in stukken en verdeel samen met de eiparten en het eikruim over de rosbief. Besprenkel met de citroenmayonaise en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de overige crackers erbij.

  • combinatietipLekker met Parmezaanse kaas.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Rosbief carpaccio met sesam-zeezoutcrunch

Een bijzondere twist aan jouw paasbrunch geven? Maak dan deze carpaccio van rosbief met sesam-zoutcrunch. Top af met eikruim, citroenmayonaise en eventueel Parmezaanse kaas. Vrolijk Pasen!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig