Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesam-, venkel- en korianderzaad 2 min. op laag vuur, schep regelmatig om. Doe in de vijzel en stamp grof.
Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal en bestrooi met de zaden. Besprenkel met de olie en wat peper.
Hummus met kruidenolie
Dit hapje is sneller dan snel klaar! Met een zelfgemaakt kruidenolie on top geenje in een handomdraai een extraatje aan een bakje hummus.
5 min. bereiden
5 ingrediënten
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Hummus met kruidenolie
Dit hapje is sneller dan snel klaar! Met een zelfgemaakt kruidenolie on top geenje in een handomdraai een extraatje aan een bakje hummus.

4 personen
5 min. bereiden
Aan de slag
Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster het sesam-, venkel- en korianderzaad 2 min. op laag vuur, schep regelmatig om. Doe in de vijzel en stamp grof.
Verdeel de hummus met de achterkant van een lepel over een lage kom of schaal en bestrooi met de zaden. Besprenkel met de olie en wat peper.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 el sesamzaad
1 tl venkelzaad
½ tl korianderzaad
200 g hummus naturel
1 el extra vierge olijfolie
Dit heb je nodig
vijzel