Slavink met aardappelen, bloemkool en kaassaus

Een van Nederlands favorieten: een slavink! Na het bakken serveren we de rolletjes met aardappelen en bloemkool met een smeuïg sausje.

630 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil en snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook in 20 min. gaar. Giet af en laat droogstomen in de pan.

  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan op middelhoog vuur en bak de slavinken in 15 min. gaar.

  3. Snijd ondertussen de bloemkool in roosjes. Kook in 8-10 min. gaar.

  4. Maak de kaassaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de aardappelen, slavinken en bloemkool over borden. Verdeel de kaassaus over de bloemkool.

  • combinatietipLekker met mosterd, fijngesneden bieslook of peterselie.
  • variatietipRooster voor de afwisseling de bloemkool 15-20 min. in de oven op 200 °C.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Slavink met aardappelen, bloemkool en kaassaus

Een van Nederlands favorieten: een slavink! Na het bakken serveren we de rolletjes met aardappelen en bloemkool met een smeuïg sausje.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig