Halloween surprise cake

Tijd om te griezelen! Maak deze Halloween cake gedecoreerd met chocolade spookjes en een 'bloederige' surprise aan de binnenkant.

20 min. bereiden / 1 uur oventijd / 2 uur wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 160 °C. Bereid de cake met de mix, boter en eieren volgens de aanwijzingen op de verpakking en laat afkoelen. Maak de bovenkant van de cake recht, door de bolling eraf te snijden.

  2. Meng kleurstof door de honing en doe in de spuitzak. Prik gaatjes in de bovenkant van de cake en vul deze met de ‘rode honing’.

  3. Smelt de pure chocolade au-bain marie, bedek de cake er rondom mee en laat opstijven. Smelt de witte chocolade au bain-marie en vorm er spookjes van. Teken met de zwarte stift oogjes en een mondje op de spookjes.

Halloween surprise cake

Tijd om te griezelen! Maak deze Halloween cake gedecoreerd met chocolade spookjes en een 'bloederige' surprise aan de binnenkant.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig