Tikka masala van Patak’s (advertentie)

Koken met Patak’s: Met Patak's spice paste zet je in een handomdraai een authentieke tikka masala op tafel. Boordevol 12 specerijen brengt het de rijke smaken van India direct naar jouw keuken!

950 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

11 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui. Bak de ui samen met de Patak’s spice paste met 2 el olie op middelhoog vuur voor 1-2 min. Voeg het water toe en kook tot de gewenste dikte van de saus. 

  2. Voeg de kipblokjes en passata toe. Laat 15-20 sudderen tot de kip gaar is. Voeg de room en suiker toe en laat zachtjes koken voor 2 minuten.

  3. Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de koriandersteeltjes fijn en snijd de blaadjes grof. Snijd de limoen in partjes.

  4. Breng de tikka masala op smaak met peper en zout. Serveer met rijst en garneer met de koriander, mangochutney en de limoenpartjes.

  • serveertipLekker met Patak’s naan.
  • algemeenDit recept is ontwikkeld door Patak's. Allerhande is niet verantwoordelijk voor de juistheid van receptuur en/of voedingswaarden.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Tikka masala van Patak’s (advertentie)

Koken met Patak’s: Met Patak's spice paste zet je in een handomdraai een authentieke tikka masala op tafel. Boordevol 12 specerijen brengt het de rijke smaken van India direct naar jouw keuken!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig