Watermeloenijslolly's

Deze ijslolly's van bevoren watermeloen met een friszoete citrus-crunch passen helemaal bij het zomerse weer. Dat koelt lekker af!

50 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 2 uur 30 min. wachten

3 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd 2 cm van de uiteinden van de watermeloen. Snijd de vrucht in kwarten en snijd elk kwart in 4 gelijke plakken (per 16 porties). Prik in elke plak aan de schilkant een tapasprikker. Leg de watermeloenijslolly’s op een met bakpapier beklede (snij)plank en leg minimaal 2 uur in de vriezer.

  2. Boen de citroenen schoon, rasp de gele schil, en pers de helft uit. Meng het citroenrasp met de suiker. Doe het sap in een diep bord. Doop de watermeloenlolly’s aan beide kanten in het citroensap en bestrooi vervolgens beide kanten met het suikermengsel. Leg op een met bakpapier beklede plank en leg nog 30 min. in de vriezer. Haal 5 min. voor het serveren uit de vriezer.

Watermeloenijslolly's

Deze ijslolly's van bevoren watermeloen met een friszoete citrus-crunch passen helemaal bij het zomerse weer. Dat koelt lekker af!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig