Spuit de pistachemousse over de mini pavlova’s en verdeel de frambozen en gouden parels erover. Bestrooi met de strooimix.
Pistache-pavlovataartjes
Deze mini pavlova's zien er toch prachtig en feestelijk uit? En je hebt ze in een handomdraai gemaakt: de pistachemousse en taartjes zijn al klaar. Dus, toefje hier, toefje daar. Fruit en decoraties on top en klaar.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Pistache-pavlovataartjes
Deze mini pavlova's zien er toch prachtig en feestelijk uit? En je hebt ze in een handomdraai gemaakt: de pistachemousse en taartjes zijn al klaar. Dus, toefje hier, toefje daar. Fruit en decoraties on top en klaar.

nagerecht
6 personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Spuit de pistachemousse over de mini pavlova’s en verdeel de frambozen en gouden parels erover. Bestrooi met de strooimix.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
300 g AH Excellent mousse pistache
6 AH Excellent mini pavlova's framboos
12 verse frambozen
2 el AH Excellent crunchparels goud
2 el AH Excellent strooimix hulstblaadjes