Spuit de mango-passievruchtenmousse over de 3 delen pavlova toren en stapel ze op elkaar. Garneer met de Kaapse bessen en gouden parels.
Pavlova met mango-passievruchtmousse en Kaapse bes
Pavlova met mousse van mango en passievrucht, afgetopt met Kaapse bes. Ja, het water loopt ons ook in de mond. Maak dit makkelijke recept zelf en verras je gasten deze kerst.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Pavlova met mango-passievruchtmousse en Kaapse bes
Pavlova met mousse van mango en passievrucht, afgetopt met Kaapse bes. Ja, het water loopt ons ook in de mond. Maak dit makkelijke recept zelf en verras je gasten deze kerst.

nagerecht
8 personen
275 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Spuit de mango-passievruchtenmousse over de 3 delen pavlova toren en stapel ze op elkaar. Garneer met de Kaapse bessen en gouden parels.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 8 personen)
300 g AH Excellent mousse mango-passievrucht
1 AH Excellent pavlovatoren
½ bakje Kaapse goudbes
2 el AH Excellent parels goud