Tosti met brie, prosciutto en gekaramelliseerde uitjes
bewaar
bewaar

Tosti met brie, prosciutto en gekaramelliseerde uitjes

Gek op tosti? Dan moet je deze variant met prosciutto, brie en gekaramelliseerde uitjes proberen. Dit is je nieuwe lievelingstosti!

10 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Zorg dat de roomboter op kamertemperatuur is. Snijd de venkel in de lengte in flinterdunne plakjes. Verhit de olie op hoog vuur en bak de venkel 3 min. tot de plakjes zacht en gekaramelliseerd zijn. Haal van het vuur en schep de uienchutney erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Snijd de brie in plakjes. Besmeer de sneetjes brood aan 1 kant met de boter.

Verdeel de helft van de sneetjes brood met de beboterde kant naar beneden over 2 koude koekenpannen. Beleg met het venkel-uienmengsel, de brie en prosciutto. Top af met de rest van het brood, met de beboterde kant naar boven. Bak 10-15 min. op middelhoog vuur tot het brood lichtbruin en knapperig is en de brie gesmolten. Keer halverwege om.

Haal de tosti’s uit de pan, beleg met de rucola, halveer en serveer direct.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Tosti met brie, prosciutto en gekaramelliseerde uitjes

Gek op tosti? Dan moet je deze variant met prosciutto, brie en gekaramelliseerde uitjes proberen. Dit is je nieuwe lievelingstosti!

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig