Pita knak-döner
bewaar
bewaar

Pita knak-döner

Worstjes + pita = pita knak-döner. Ideaal om een goede bodem te leggen voor het stappen of om van te genieten na het feesten.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Snijd de tomaten in plakjes. Meng de yoghurt met de mayonaise en de peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg in de koelkast tot gebruik.

Snijd de worstjes in schuine flinterdunne plakjes. Schep om met de ras el hanout. Verhit de olie in een koekenpan en bak 3 min.

Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de pitabroodjes open, vul met de ijsbergsla, tomaat en de knakworst-döner. Serveer de knoflooksaus erbij.

combinatietipLekker met sriracha.
vegatipVervang de worstjes door vegetarische knaks.
algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pita knak-döner

Worstjes + pita = pita knak-döner. Ideaal om een goede bodem te leggen voor het stappen of om van te genieten na het feesten.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig