Pita knak-döner
Worstjes + pita = pita knak-döner. Ideaal om een goede bodem te leggen voor het stappen of om van te genieten na het feesten.
Aan de slag
Rasp de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Snijd de tomaten in plakjes. Meng de yoghurt met de mayonaise en de peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg in de koelkast tot gebruik.
Snijd de worstjes in schuine flinterdunne plakjes. Schep om met de ras el hanout. Verhit de olie in een koekenpan en bak 3 min.
Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de pitabroodjes open, vul met de ijsbergsla, tomaat en de knakworst-döner. Serveer de knoflooksaus erbij.
Pita knak-döner
Worstjes + pita = pita knak-döner. Ideaal om een goede bodem te leggen voor het stappen of om van te genieten na het feesten.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD198426_612x450_JPG.jpg)
null personen
425 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Rasp de knoflook fijn. Snijd de peterselie fijn. Snijd de tomaten in plakjes. Meng de yoghurt met de mayonaise en de peterselie. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Leg in de koelkast tot gebruik.
Snijd de worstjes in schuine flinterdunne plakjes. Schep om met de ras el hanout. Verhit de olie in een koekenpan en bak 3 min.
Verwarm ondertussen de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de pitabroodjes open, vul met de ijsbergsla, tomaat en de knakworst-döner. Serveer de knoflooksaus erbij.
combinatietip:
vegatip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 teen knoflook
15 g verse platte peterselie
4 Tasty Tom trostomaten
2 el yoghurt Griekse stijl
2 el mayonaise
400 g kip knakworsten
1 el ras el hanout
2 el milde olijfolie
4 pitabroodjes
100 g fijngesneden ijsbergsla