Gevulde paprika met couscous en tonijn uit de airfryer

Gezond, budgetproof én lekker: deze gevulde paprika's met couscous en tonijn hebben 't allemaal. De vulling is lekker romig en eiwitrijk door de cottagecheese, kruidig door de ras el hanout en vullend door de volkorencouscous.

545 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snipper de uien, snijd de peterselie fijn. Giet de tonijn af, bewaar de helft van de olie.

  2. Verhit de tonijnolie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Voeg de ras el hanout, de tonijn en de helft van de peterselie toe. Meng het tonijnmengsel met de couscous en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Vul de paprika’s met het couscousmengsel en verdeel de cottagecheese en peterselie erover. Dek af met de paprikakapjes. Verdeel over het mandje van de airfryer en bak 15 min. op 180 °C.

Gevulde paprika met couscous en tonijn uit de airfryer

Gezond, budgetproof én lekker: deze gevulde paprika's met couscous en tonijn hebben 't allemaal. De vulling is lekker romig en eiwitrijk door de cottagecheese, kruidig door de ras el hanout en vullend door de volkorencouscous.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig