Gevulde paprika met couscous en tonijn uit de airfryer
bewaar
bewaar

Gevulde paprika met couscous en tonijn uit de airfryer

Gezond, budgetproof én lekker: deze gevulde paprika's met couscous en tonijn hebben 't allemaal. De vulling is lekker romig en eiwitrijk door de cottagecheese, kruidig door de ras el hanout en vullend door de volkorencouscous.

15 min. bereiden / 15 min. wachten

Nutri-Score AWat is Nutri-Score?

7 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen het kapje van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snipper de uien, snijd de peterselie fijn. Giet de tonijn af, bewaar de helft van de olie.

Verhit de tonijnolie in een hapjespan en fruit de ui 4 min. Voeg de ras el hanout, de tonijn en de helft van de peterselie toe. Meng het tonijnmengsel met de couscous en breng op smaak met peper en eventueel zout.

Vul de paprika’s met het couscousmengsel en verdeel de cottagecheese en peterselie erover. Dek af met de paprikakapjes. Verdeel over het mandje van de airfryer en bak 15 min. op 180 °C.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde paprika met couscous en tonijn uit de airfryer

Gezond, budgetproof én lekker: deze gevulde paprika's met couscous en tonijn hebben 't allemaal. De vulling is lekker romig en eiwitrijk door de cottagecheese, kruidig door de ras el hanout en vullend door de volkorencouscous.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig