Kook de spinazie in delen 1 min. Schep met een schuimspaan uit het water en laat uitlekken in een vergiet. Pureer met een staafmixer glad. Voeg eventueel wat kookvocht toe.
Spinaziehapje - 4 tot 6 maanden (Opperdepop)
Razendsnel tover je dit spinaziehapje op tafel voor je kleintje. En de overige 11 porties vries je gemakkelijk in voor later.
- bewaartipVerdeel in 12 porties en vries in ijsblokjes in. Laat op de dag van gebruik de blokjes ontdooien en warm au-bain marie of in de magnetron op.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Spinaziehapje - 4 tot 6 maanden (Opperdepop)
Razendsnel tover je dit spinaziehapje op tafel voor je kleintje. En de overige 11 porties vries je gemakkelijk in voor later.

12 porties
15 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spinazie in delen 1 min. Schep met een schuimspaan uit het water en laat uitlekken in een vergiet. Pureer met een staafmixer glad. Voeg eventueel wat kookvocht toe.
bewaartip:Verdeel in 12 porties en vries in ijsblokjes in. Laat op de dag van gebruik de blokjes ontdooien en warm au-bain marie of in de magnetron op.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
600 g verse spinazie
Dit heb je nodig
staafmixer