Volkorenspaghetti met zalm en boerenkool

Makkelijk, gezond én budgetproof: deze volkorenspaghetti met zalm en boerenkool is 't allemaal. Tip: het restje gerookte zalm is heerlijk in een salade of broodje tijdens de lunch!

595 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de uien en snijd de helften in de lengte in dunne repen. Verhit de olie in een grote hapjespan en bak de ui 3 min. op hoog vuur tot-ie iets kleurt. Zet het vuur laag en laat met de deksel op de pan 10-12 min. smoren. Roer af en toe.

  2. Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de boerenkool toe en kook de laatste minuut mee. Snijd de zalm in stukjes.

  3. Meng de zuivelspread en zalm door de gesmoorde ui. Giet de pasta en boerenkool af, vang een kopje kookvocht op. Meng de pasta en boerenkool door de uiensaus. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Voeg zo nodig wat kookvocht toe.

  • resttipDe rest van de zalm is de volgende dag heerlijk als lunch.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Volkorenspaghetti met zalm en boerenkool

Makkelijk, gezond én budgetproof: deze volkorenspaghetti met zalm en boerenkool is 't allemaal. Tip: het restje gerookte zalm is heerlijk in een salade of broodje tijdens de lunch!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig