Pastaovenschotel met knolselderij
bewaar
bewaar

Pastaovenschotel met knolselderij

Met pastaovenschotel met knolselderij, ricotta en mozzarella heb heb je een gezonde maaltijd op tafel.

25 min. bereiden / 10 min. oventijd / 40 min. wachten

Nutri-Score AWat is Nutri-Score?

9 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de knoflook in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en fruit de knoflook 3 min. op laag vuur. Ris de blaadjes en takjes van de kruiden en snijd ⅔ fijn, hou de rest achter. Voeg de fijngesneden kruiden samen met de tomatenblokjes toe. Breng aan de kook en laat met de deksel op de pan 15-20 min. op laag vuur zachtjes koken. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

Schil ondertussen de knolselderij, snijd in blokjes van 1 cm en kook ze de laatste 5 min. mee met de saus. Breek de lasagnevellen in stukjes van 2 cm.

Schep de tomatensaus met knolselderij in de ovenschaal. Steek de lasagnevellen in de saus, zorg ervoor dat ze elkaar niet te veel raken. Schenk er het water bij of tot de lasagnevellen goed onder staan.

Verdeel de ricotta erover, scheur de mozzarella in stukken en verdeel ertussen. Verdeel de achtergehouden kruiden over de kaas. Bak 35-40 min. in de oven. Haal uit de oven en laat 10 min. staan.

algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pastaovenschotel met knolselderij

Met pastaovenschotel met knolselderij, ricotta en mozzarella heb heb je een gezonde maaltijd op tafel.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig