Gember-mango-chilisaus

Deze dip heeft het allemaal: het is fris, fruitig, zoet en heeft zelfs een beetje pit. Heerlijk voor bij BBQ-gerechten.

30 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de mango fijn. Rasp de gember. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de mango met 1 el geraspte gember, 1 tl limoenrasp, 1 el limoensap (per 8 porties) en de chilisaus tot een saus. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietipLekker met gegrilde garnalen of een kipburger.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Gember-mango-chilisaus

Deze dip heeft het allemaal: het is fris, fruitig, zoet en heeft zelfs een beetje pit. Heerlijk voor bij BBQ-gerechten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig