Snijd het vruchtvlees van de meloen(en) en feta in gelijke blokjes en verdeel om en om over een plat bord of (stenen of houten) plank. Haal de blaadjes van de takjes munt. Besprenkel met de olie, cremaceto en bestrooi met de muntblaadjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Meloen-feta-mozaïek
Geef je meloen-feta salade een upgrade door ze te serveren als mozaïek. Met dit gerecht scoor je zeker punten aan de BBQ-tafel.
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Meloen-feta-mozaïek
Geef je meloen-feta salade een upgrade door ze te serveren als mozaïek. Met dit gerecht scoor je zeker punten aan de BBQ-tafel.

6 personen
225 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het vruchtvlees van de meloen(en) en feta in gelijke blokjes en verdeel om en om over een plat bord of (stenen of houten) plank. Haal de blaadjes van de takjes munt. Besprenkel met de olie, cremaceto en bestrooi met de muntblaadjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
600 g watermeloenen
300 g Griekse feta
5 g verse munt
2 el extra vierge olijfolie
2 el crema balsamico