Laat de gyozavellen ontdooien. Smelt de roomboter in een kleine steelpan op laag vuur. Meng de maizena met het water. Bedek de ontdooide gyozavellen met een vochtige theedoek om uitdrogen te voorkomen.
Leg de chocolade paaseitjes klaar. Besmeer een gyozavel met een bakkwast aan een kant met de gesmolten boter. Draai het vel om en leg een paaseitje in het midden. Bestrijk het vel rondom de vulling met wat maizenamengsel. Vouw de buitenste randen naar boven naar elkaar toe en druk goed aan. Maak zo nog meer choco-dumplings met de rest van de paaseitjes en vellen.
Leg de dumplings in het mandje van de airfryer en bak ze op 180 °C in 5-8 min. lichtbruin en knapperig.
Choco-dumplings uit de airfryer
Chocolade-eitjes over? Tover ze om tot knapperige choco-dumplings uit de airfryer!
- algemeenMeer weten over kooktechnieken?
Gerelateerde recepten
Choco-dumplings uit de airfryer
Chocolade-eitjes over? Tover ze om tot knapperige choco-dumplings uit de airfryer!

12 porties
80 kcal
15 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Laat de gyozavellen ontdooien. Smelt de roomboter in een kleine steelpan op laag vuur. Meng de maizena met het water. Bedek de ontdooide gyozavellen met een vochtige theedoek om uitdrogen te voorkomen.
Leg de chocolade paaseitjes klaar. Besmeer een gyozavel met een bakkwast aan een kant met de gesmolten boter. Draai het vel om en leg een paaseitje in het midden. Bestrijk het vel rondom de vulling met wat maizenamengsel. Vouw de buitenste randen naar boven naar elkaar toe en druk goed aan. Maak zo nog meer choco-dumplings met de rest van de paaseitjes en vellen.
Leg de dumplings in het mandje van de airfryer en bak ze op 180 °C in 5-8 min. lichtbruin en knapperig.
algemeen:Meer weten over kooktechnieken (https://www.ah.nl/allerhande/artikelen/kooktechnieken)?
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
12 diepvries gyoza vellen
25 g ongezouten roomboter
1 el maizena
2 el water
12 chocolade paaseitjes
Dit heb je nodig
bakkwastje
airfryer