Choco-dumplings uit de airfryer

Chocolade-eitjes over? Tover ze om tot knapperige choco-dumplings uit de airfryer!

80 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 8 min. wachten

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de gyozavellen ontdooien. Smelt de roomboter in een kleine steelpan op laag vuur. Meng de maizena met het water. Bedek de ontdooide gyozavellen met een vochtige theedoek om uitdrogen te voorkomen. 

  2. Leg de chocolade paaseitjes klaar. Besmeer een gyozavel met een bakkwast aan een kant met de gesmolten boter. Draai het vel om en leg een paaseitje in het midden. Bestrijk het vel rondom de vulling met wat maizenamengsel. Vouw de buitenste randen naar boven naar elkaar toe en druk goed aan. Maak zo nog meer choco-dumplings met de rest van de paaseitjes en vellen. 

  3. Leg de dumplings in het mandje van de airfryer en bak ze op 180 °C in 5-8 min. lichtbruin en knapperig.  

Choco-dumplings uit de airfryer

Chocolade-eitjes over? Tover ze om tot knapperige choco-dumplings uit de airfryer!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig